Sandvișuri cu carne vrac II

Sandvișuri cu carne vrac II
Reteta Loosemeat Sandwichs II se poate face in aproximativ 15 minute . O porție conține 149 de calorii , 17 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Sandvișurile cu șuncă hawaiană și brânză (aka Tailgate Sandwich-uri) , Sandwich-urile hawaiane cu șuncă și brânză (alias Tailgate Sandwich-uri) și Sandvișurile Hawaiian cu șuncă și brânză (alias Tailgate Sandwich-uri) .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți carnea de vită până se rumenește, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Scurgere. Întoarceți carnea în tigaie, cu supă. Se fierbe până se încălzește, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se serveste fierbinte.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista