Sandwich-uri de carne de vită și de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $1.29 pe portie. O porție conține 317 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chifle sandwich, pudră de chili, oțet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, și Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția pastei de roșii și a chiflelor, în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 10 ore sau până când carnea de vită și carnea de porc sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne De Porc
3
Scoateți carnea de vită și carnea de porc din aragaz, folosind lingura cu fante; așezați pe scândură. Tăiați carnea cu 2 furculițe; reveniți la aragaz. Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Carne De Vită
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Lingura Cu Fante
4
Acoperiți și gătiți la foc mare, setând 5 până la 10 minute sau până când este fierbinte.
5
Serviți amestecul de carne de vită și porc pe chifle. Amestecul de carne se va menține la căldură scăzută până la 2 ore.