Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent

Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent
Nevoie de o curs principal fără lactate? Sandvișurile cu carne de vită la grătar cu aragaz lent ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $20.28 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 317g de proteine, 178g de grăsime, și un total de 4487 calorii. Această rețetă servește 1. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ardei gras, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Sandvișuri Cu Grătar Cu Aragaz Lent-Carne De Vită, și Sandvișuri cu grătar de vită și porc cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
2
Tăiați carnea de vită în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Puneți carnea de vită în aragazul lent de 4 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția chiflelor; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
5
Scoateți carnea de vită la placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați în felii subțiri; reveniți la aragaz.
7
Acoperiți și gătiți la foc mic cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când carnea de vită este fierbinte. Umpleți chiflele cu amestec de carne de vită. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 50 m.
Porții1
Scor De Sănătate79
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista