Sandvișuri Cu Brânză La Grătar Bătute Cu Bere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu brânză la grătar cu bere. O porție conține 825 calorii, 27G de proteine, și 61G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză provolone, slănină afumată cu hickory, pudră de chili chipotle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Crockpot A Tras Carne De Porc + Brânză De Bere Sandvișuri Cu Brânză La Grătar, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Cod Bătut Cu Bere.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină până când este crocantă; se scurge pe un prosop de hârtie.
Pe 2 felii de pâine, așezați 1 felie de brânză provolone, 3 felii de slănină și 1 felie de brânză Cheddar pe fiecare. Se acoperă cu feliile de pâine rămase.
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu-mare sau la 191°. într-un castron puțin adânc, bateți oul, berea, făina și pudra de chili cu furculița până se omogenizează. Înmuiați fiecare sandviș în aluat, oferindu-i câteva secunde pe fiecare parte pentru a absorbi aluatul; scurgeți excesul de aluat înapoi în castron.
Se topește untul pe grătar fierbinte.
Puneți sandvișuri pe grătar. Gatiti 3 pana la 4 minute pe fiecare parte pana se rumenesc.