Sandvișuri cu brânză de capră la grătar de la Cooking Light cu smochine și miere

Dacă $1.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., sandvișurile cu brânză de capră la grătar de la Cooking Light cu smochine și miere ar putea fi uimitoare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă este plăcută de 1712 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine cu scorțișoară-stafide, miere, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, Sandvișuri cu brânză de capră la grătar cu smochine și miere, și Gătit din Glossies: smochine, brânză de capră și sandvișuri cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând până se omogenizează bine.
Întindeți 1 lingură de amestec de brânză de capră pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine; acoperiți fiecare felie cu 1 1/2 lingurițe de conserve și 1/2 linguriță de busuioc. Se acoperă cu feliile de pâine rămase. Înveliți ușor în afara pâinii cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2 sandvișuri în tigaie.
Așezați o tigaie din fontă sau altă tigaie grea deasupra sandvișurilor; apăsați ușor pentru a aplatiza. Gătiti 3 minute pe fiecare parte sau până când pâinea este ușor prăjită (lăsați tigaia pe sandvișuri în timp ce gătesc). Repetați cu sandvișurile rămase.
Se presară uniform cu zahăr.