Sandvișuri Cu Brânză De Capră Cu Ierburi
Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 31 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 40. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, montrachet, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Brânză De Capră Cu Ierburi, Sandvișuri cu brânză de capră și ceai de castraveți, și Sandvișuri de legume la grătar cu brânză de capră Herbată #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru răspândire, așezați crema de brânză, brânza de capră, usturoiul, cimbrul, pătrunjelul, 5 linguri de lapte, sare și piper în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru palete. Bateți la viteză medie până se amestecă bine.
Adăugați o lingură suplimentară de lapte dacă răspândirea este foarte groasă. Pentru a face sandvișurile, întindeți fiecare felie de pâine cu răspândirea brânzei de capră. Feliați castravetele în runde subțiri și aranjați jumătate din feliile de pâine. Se acoperă cu pâinea rămasă. Apăsați ușor, tăiați crustele și tăiați sandvișurile în jumătăți, treimi sau triunghiuri. Faceți aceste sandvișuri dimineața, apoi acoperiți cu prosoape de hârtie umede și folie de plastic și refrigerați.
Tăiați chiar înainte de servire.
Sursă foto: Quentin Bacon