Sandvișuri cu bere și Bourbon Pulled Pork

Sandvișuri cu bere și Bourbon Pulled Pork
Rețeta Sandvișuri de porc cu bere și Bourbon se poate face în aproximativ 8 ore și 45 de minute . O porție conține 492 de calorii , 52 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 3,68 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal american. Această rețetă este pe placul a 11 bucătari și bucătari. Un amestec de sos barbeque, usturoi, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. Cu un scor de 77% , acest fel de mâncare este destul de bun. Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwichuri , Slow Cooker Beer Pulled Pork și BBQ Pulled Pork Sandwich-uri și Slow Cooker Beer Pulled Pork și BBQ Pulled Pork Sandwich-uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați boia de ardei, praf de ceapă, praf de usturoi, oregano, cimbru și sare într-un castron mic; se asezoneaza cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se usucă cotletele de porc cu prosoape de hârtie, apoi se freacă cu amestecul de boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Încinge aproximativ 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Prăjiți cotletele de porc în loturi până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați cotletele de porc rumenite într-un cuptor lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Ștergeți tigaia și încălziți restul de 1 1/2 linguriță de ulei de canola și unt la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, 1/2 sticlă de bere și un praf de sare până când ceapa este fragedă și se rumenește ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fum lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
7
Întinde ceapa peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Amestecă într-un castron sosul barbeque, berea rămasă, sosul Worcestershire, usturoiul, bourbonul și sosul iute; se toarnă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Gatiti carnea de porc la foc mic pana se inmoaie, aproximativ 8 ore. Tocați și împărțiți carnea de porc peste rulouri pentru a face sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista