Rețeta Sandvișuri de porc cu bere și Bourbon se poate face în aproximativ 8 ore și 45 de minute . O porție conține 492 de calorii , 52 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 3,68 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal american. Această rețetă este pe placul a 11 bucătari și bucătari. Un amestec de sos barbeque, usturoi, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Ziua Tatălui va fi și mai specială cu această rețetă. Cu un scor de 77% , acest fel de mâncare este destul de bun. Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwichuri , Slow Cooker Beer Pulled Pork și BBQ Pulled Pork Sandwich-uri și Slow Cooker Beer Pulled Pork și BBQ Pulled Pork Sandwich-uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați boia de ardei, praf de ceapă, praf de usturoi, oregano, cimbru și sare într-un castron mic; se asezoneaza cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se usucă cotletele de porc cu prosoape de hârtie, apoi se freacă cu amestecul de boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Încinge aproximativ 2 linguri de ulei de canola într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Prăjiți cotletele de porc în loturi până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați cotletele de porc rumenite într-un cuptor lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Ștergeți tigaia și încălziți restul de 1 1/2 linguriță de ulei de canola și unt la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, 1/2 sticlă de bere și un praf de sare până când ceapa este fragedă și se rumenește ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați fum lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
7
Întinde ceapa peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Amestecă într-un castron sosul barbeque, berea rămasă, sosul Worcestershire, usturoiul, bourbonul și sosul iute; se toarnă peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Gatiti carnea de porc la foc mic pana se inmoaie, aproximativ 8 ore. Tocați și împărțiți carnea de porc peste rulouri pentru a face sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ