Sandvișul cu unt de arahide, banane și miere
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 453 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți nectar de agave, unt de semințe de floarea soarelui, pudră de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1724 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sandwich cu unt de arahide, Bananan și miere pe pâine cu scorțișoară, Sandwich cu unt de arahide și banane cu sos de unt de arahide cu ciocolată, și Sandwich cu unt de arahide, miere și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați două felii de pâine albă îmbogățită pe o tăietură.
Întindeți ambele felii de pâine cu unt de arahide. Pune unul deoparte.Luați o felie și acoperiți cu banane feliate, apoi stropiți cu miere.
Așezați deasupra felia de pâine rezervată.
Periați partea superioară și inferioară a sandvișului cu unt la temperatura camerei.Dacă dețineți un aparat de făcut sandvișuri electrice sau o presă Panini, puneți sandvișul în interior timp de 2 1/2 până la 3 1/2 minute. Dacă nu aveți o presă de tip sandwich, puneți sandwich-ul într-o tigaie saut saut deasupra aragazului, așezată la foc mediu; și gătiți timp de 3-1/2 până la 4-1/2 minute pe fiecare parte.În timp ce gătiți, combinați scorțișoara și zahărul într-un castron mic.
Îndepărtați sandvișul și, în timp ce este încă fierbinte, condimentați liberal cu scorțișoară și zahăr.
Se taie în jumătate și se servește fierbinte.
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron până se omogenizează bine.
Așezați untul de arahide într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider timp de 6 până la 8 săptămâni (dacă puteți să nu îl mâncați atât de mult!).