Sandviș cu șuncă, ouă și brânză pe brioșă engleză
Șuncă, ou și brânză de tip Sandwich pe brioșă engleză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 729 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brânză elvețiană, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Marea Mediterană Engleză Brioșă Sandwich, Sandwich cu avocado, ou și brioșă engleză, și Hai să gătim: Sandwich cu brioșă engleză cu ou prăjit cu față deschisă și avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți jumătățile de roșii pe o foaie de copt, tăiate cu fața în sus, stropiți cu ulei și condimentați cu sare, piper și cimbru. Prăjiți roșiile până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți roșiile pe o farfurie. Ștergeți foaia de copt cu prosoape de hârtie și așezați jumătățile de brioșă engleză pe foaia de copt și prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Topiți fiecare cu o felie de brânză, reveniți la cuptor și prăjiți până când brânza este topită, aproximativ 2 minute.
Scoateți și lăsați să stea în timp ce faceți ouăle.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați feliile de șuncă și gătiți până când sunt ușor crocante și încălzite.
Scoateți șunca pe o farfurie.
Adăugați câteva linguri de unt în tigaie, bateți 8 ouă mari într-un bol, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mic până se formează caș moale și amestecați arpagicul.
Topiți fiecare jumătate de brioșă cu o felie de șuncă. Topiți jumătatea de jos cu câteva ouă și 2 jumătăți de roșii.
Combinați jumătățile pentru a face 4 sandvișuri.