Sandviș Cu Taco

Sandviș Cu Taco
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., Taco Sandwich ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 325 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Allrecipes necesită cremă de brânză, tortilla de făină, smântână și amestec de condimente taco. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sandviș Cu Taco, Sandviș Cu Taco, și Sandviș Cu Taco.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, amestecați crema de brânză și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Se amestecă în condimente taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
3
Puneți amestecul pe tortilla; stivați tortilla la 5 înălțime, cu amestecul stratificat între ele. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
4
Tăiați în pătrate de 1 inch și serviți.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Rich cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 64 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Rich
Veuve Clicquot Rich
Cu Veuve Clicquot RICH, fructul este stimulat la un nou nivel interesant. Semnătura Pinot Noir a Veuve Clicquot primește o nouă versatilitate cu o doză mai mare, în timp ce o prezență mai mare a Meunier subliniază notele proaspete, fructate și gurmande. Notele citrice și florale se găsesc pe palat, care sunt echilibrate cu prospețimea dinamică și finisajul cremos comun tuturor expresiilor Veuve Clicquot.Amestec: 45% Pinot Noir, 15% Chardonnay, 40% Meunier
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista