Sandviș Cu Somon Care Se Simte Bine
Sandwich-ul de somon bun este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 534 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de strop de sare, piper, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați O Masă Bună, Brioșe care se simt bine, și Trufe De Ciocolată Care Se Simt Bine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți spanacul, nucile, cățelul de usturoi, parmezanul, sucul de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline și o picătură de sare într-un robot de bucătărie; pulsează, răzuind părțile laterale ale bolului, până se omogenizează.
Transferați pesto - ul într-un castron; acoperiți și răciți.
Combinați boia, zahărul brun închis, ardeiul roșu zdrobit, 1/4 linguriță sare și piperul negru într-un castron mic. Se usucă fileurile de somon; presărați blaturile cu amestec de condimente.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu; gatiti pestele 7 minute pe ambele parti sau pana devin aurii si fierte. Împărțiți rulourile în jumătate; întindeți 1 lingură de pesto pe fiecare fund și deasupra cu 1 file și 1 frunză de radicchio.
Adăugați vârfuri de rulouri.
Se servește cu pesto suplimentar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.