Sandviș cu legume cu maioneză cu portocale-Chipotle

Sandviș cu legume cu maioneză cu portocale-Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Veggie Sandwich cu Mayo Orange-Chipotle. Această rețetă face 6 porții cu 572 calorii, 13g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, coajă de lămâie, mazăre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Bacon Jam Chicken Club Sandwich cu avocado și maioneză Chipotle, Chipotle și Orange tras Sandwich de pui cu sud-vest Slaw, și Chipotle Mayo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică.Puree până aproape neted și apoi stropiți în ulei de măsline până când este foarte neted. Refrigerați acoperit până când este gata să use.In o ceașcă mică sau un castron, amestecați împreună toate ingredientele până când sunt bine combinate. Refrigerați acoperit până când este gata de utilizare.Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Tapetați o foaie de copt cu Silpat sau hârtie pergament și pregătiți o altă foaie de copt și Silpat sau bucată de hârtie pergament.Desfaceți ambele foi de foietaj și tăiați fiecare pe lungime de-a lungul liniilor de pliere în trei benzi și apoi transversal în trei bucăți egale. (Fiecare foaie ar trebui să facă șase aproximativ 3 x 5" dreptunghiuri.) Aranjați cele 12 dreptunghiuri de patiserie pe o foaie de copt, fără a atinge.Înțepați vârfurile fiecăruia cu o furculiță.Acoperiți cu Silpatul rămas sau bucata de hârtie pergament și acoperiți cu a doua foaie de copt. (Acest lucru va împiedica aluatul foietaj să "pufăie.”)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați pe raft în treimea inferioară a cuptorului și coaceți timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți într-un raft și lăsați să se răcească aproape la temperatura camerei. Între timp pregătiți și prăjiți sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Adăugați sparanghel, aruncați ușor pentru a acoperi și presărați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați pe un raft deasupra foietajului și prăjiți timp de 10-15 minute, amestecând o dată, până se înmoaie, dar începând să se ofilească și să dezvolte o ușoară caramelizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Întindeți un strat frumos de Hummus de mazăre verde Vegan pe jumătate din feliile de "pâine" de foietaj.Completați fiecare cu 1/6 din sparanghel.Întoarceți feliile de foietaj rămase cu susul în jos și întindeți-le cu un strat subțire de maioneză vegană Orange-Chipotle. Apoi așezați-le, cu mayo în jos, deasupra fiecărui sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista