Sandvișul cu Halibut prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $ 8.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 429 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper, ulei de măsline, kaiser și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sandviș Cu Halibut Prăjit, Sandviș Cu Halibut La Grătar, și Halibut prăjit la tigaie cu R. mul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți peștele și uscați-l; pune deoparte. Într-un vas puțin adânc, amestecați făina, sarea și piperul după gust. Înmuiați fiecare file în amestecul de făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-o tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti pestele in uleiul incins timp de 2 pana la 3 minute pe fiecare parte sau pana devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-un castron mic, amestecați împreună maioneza, muștarul și mărarul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Muștar
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Întindeți maioneza de mărar uniform pe rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
Mărar
5
Așezați un file de pește pe fiecare rulou și acoperiți cu felii de roșii și ceapă
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.