Reteta Slow Cooker gratar Sandwich de gâscă este gata în aproximativ 6 ore și 5 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 15,64 USD pe porție. O porție conține 4166 calorii, 181g de proteine, și 387g de grăsime. 375 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent fără carne de vită la grătar, Grătar cu șuncă cu aragaz lent, și Coaste De Grătar Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați pieptul de gâscă și rumeniți pe ambele părți timp de aproximativ 5 minute, sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagă
4
Puneți pieptul de gâscă în aragazul lent și adăugați sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Gâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Adăugați bulion de pui pentru a acoperi (aproximativ 2 căni) și gătiți la setare ridicată timp de 6 până la 8 ore sau până când carnea cade de pe os. Se toacă cu o furculiță și se amestecă cu sosul tău preferat pentru grătar.