Sandviș Cu Friptură Flatiron Cu Castraveți, Gust De Ghimbir Și Chili Aioli Fantomă

Sandviș cu friptură Flatiron cu castraveți, gust de ghimbir și aioli de chili fantomă ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.95 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 1011 calorii, 29G de proteine, și 87G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de coriandru, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chipotle-friptură de Platiron marinată cu avocado-gust de porumb, Cina în seara asta: sandviș cu friptură cu castraveți, salată de ghimbir și maioneză Neagră din Chile, și Burger de ton cu aripioare galbene cu gust de castraveți japonezi și aioli Wasabi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic acoperiți chiliul cu apă foarte fierbinte.
Lăsați să stea aproximativ 1 oră până se înmoaie. Aruncați apa, uscați chili-ul, îndepărtați semințele (opțional) și tocați-l aproximativ. Aveți grijă, deoarece acest chili este foarte hot.In un blender, adăugați gălbenuș de ou, ou, suc de lămâie și chili (acești ardei mici împachetează multă căldură, așa că adăugați cât puteți sta). Se amestecă până se omogenizează. În timp ce blenderul este pornit, stropiți în ulei de canola până când aioli se emulsionează și se îngroașă după bunul plac (s-ar putea să nu folosiți tot uleiul) apoi adăugați un vârf de sare după gust.Condimentează carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare din fontă așezată la foc mare, până când este foarte fierbinte. Trebuie să fie o tigaie de fier pentru a reține cât mai multă căldură posibil.
Puneți friptura în tigaia fierbinte.
Lăsați să se rumenească timp de 2 până la 3 minute până se rumenesc bine. Întoarceți-vă pe cealaltă parte și lăsați să se fierbe timp de 2 până la 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați friptura să continue să gătească timp de 5 până la 10 minute. Introduceți un termometru pentru carne în partea cea mai groasă a fripturii. 120 buc. f Pentru foarte rare, 125 buc. f Pentru rare sau 130 buc. f Pentru rare medii. Când se atinge temperatura dorită, scoateți friptura din tigaie pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Tăiați subțire carnea împotriva bobului.Feliați rulourile de ciabatta în jumătate, scoateți o parte din pâinea interioară moale, creând o fântână.
Întindeți o parte din aioli de ardei fantomă pe jumătățile superioare ale rulourilor.
Puneți carnea feliată pe jumătățile inferioare ale rulourilor, urmată de o cantitate generoasă de castraveți, ghimbir și coriandru.
Stropiți cu suc de lămâie. Închideți sandvișurile și serviți cu mai multe aioli și pene de var.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.