Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul de curcan prăjit. O porție conține 1478 calorii, 90g de proteine, și 60g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,72 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper proaspăt crăpat, muștar Dijon măcinat cu piatră, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 83%. Încercați Sandviș de curcan prăjit cu brânză cu Pesto de ardei roșu, Butterflied, uscat murate prăjită curcan cu legume rădăcină prăjită Panzanella, și Curcan Întreg Sărat Și Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Clătiți pieptul de curcan sub apă rece și uscați. Într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon, adăugați berea, muștarul, agave, sare și piper. Amestecați bine pentru a combina, apoi adăugați pieptul de curcan, asigurându-vă că este complet acoperit cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Procent De Tequila Blanco
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Puneți punga într-un castron pentru a evita orice scurgere și refrigerați timp de 45 de minute. Nu-l marinați mai mult de 45 de minute sau pieptul va deveni prea sărat. În timp ce curcanul este sărat, pregătiți Pesto-ul de ardei gras roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Scurgeți saramura de curcan și puneți pieptul pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială (nota bucătarului: nu clătiți curcanul). Prăjiți până când temperatura internă atinge 165 de grade F, pe un termometru citit instantaneu, introdus în cea mai groasă parte a sânului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Scoateți curcanul din cuptor și lăsați-l să se răcească. Întregul proces se poate face înainte de timp. Refrigerați carnea până când sunteți gata să asamblați sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
După ce curcanul s-a răcit, scoateți toată carnea din os și feliați-o în diagonală în porții groase de 1/2 inci. Tăiați aproximativ 3/4 cană din legumele giardiniera și adăugați-le într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați 4 linguri de Pesto de ardei gras roșu și aruncați pentru a combina. Feliați pâinea și întindeți ușor bucățile cu o parte din pesto rămas. Începeți să vă stratificați sandvișul cu provolone pe fund, apoi curcanul feliat și amestecul giardiniera. Topiți totul cu inelele Rojo, acoperiți cu o altă felie de pâine și apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Curcan Feliat
Provolone
Ardei Arbol
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Setați un grătar la foc mare. Grătați ardeii grași roșii până când pielea s-a înnegrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Scoateți-le de pe foc și puneți-le într-un castron mic. Acoperiți vasul și lăsați-i să se aburească. Răciți-le de la 10 minute la 1 oră, apoi îndepărtați cu grijă pielea și semințele. Nu le clătiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Adăugați ardeii prăjiți decojiți, busuiocul, usturoiul, brânza, nucile, fulgii de ardei roșu, pasta de hamsie, sarea și piperul într-un robot de bucătărie. Puls până la combinarea completă. Adăugați treptat uleiul de măsline în timp ce procesorul funcționează și reglați condimentele, dacă este necesar. Refrigerați pesto - ul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pastă De Hamsie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Fripturi De Carne Din New York
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Într-o tigaie cu fund greu sau friteuză, încălziți uleiul la 370 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Combinați sosul fierbinte, ketchupul și apa într-un castron puțin adânc până când sunt încorporate. În 4 boluri separate, superficiale sau tigăi de plăcintă, separați Zara, făina și panko și puneți toate bolurile în această ordine de lucru: zară, făină, amestec de sos fierbinte, pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
14
Înmuiați inelele de ceapă în zară, apoi în făină, apoi în amestecul de sos fierbinte și terminați-le cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Bomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Ardei Morita Uscat
15
Scufundați inelele în loturi și prăjiți adânc până la roșu aprins și începând să se rumenească, aproximativ 2 până la 3 minute, întorcându-se după cum este necesar. Odată prăjite, scoateți-le din ulei pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și presărați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust