Sandviș cu brânză la grătar, murături și ceapă Vidalia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânză la grătar, murături și sandviș cu ceapă Vidaliană. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 674 calorii, 22g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, murături de mărar, vidalia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Sandviș cu brânză la grătar, murături și ceapă Vidaliană, Sandviș Cu Brânză La Grătar Cu Chutney De Ceapă, și Sandvișul cu brânză la grătar și ceapă roșie al lui Kristen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine cu 1 lingură de unt. Topiți lingura rămasă de unt într-o tigaie la foc mediu.
Așezați o felie de pâine cu unt în tigaie și acoperiți cu brânza Cheddar, feliile de murături și ceapa.
Așezați felia rămasă de unt de pâine cu fața în sus pe sandviș. Gatiti pana cand sunt crocante si se rumenesc pe ambele parti, 5 pana la 7 minute.