Sancocho de Cola (supă columbiană cu coadă de bou)

Sancocho de Cola (supă columbiană cu coadă de bou)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sancocho de Cola (supă columbiană cu coadă de bou). Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.68 pe portie. O porție conține 1119 calorii, 82G de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de urechi porumb, pătlagine, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 557 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați SANCOCHO de pui columbian (SANCOCHO de GALLINAn O VALLUNO), Sancocho De Pescado (supă de pește columbiană), și Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cozile de bou într-o oală mare și acoperiți cu apă. Gatiti 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți vasul și clătiți cozile de bou cu apă.Întoarceți cozile de bou în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați aproximativ 12 căni de apă, sos Ali aproxos și sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic. Acoperiți și lăsați să fiarbă aproximativ o oră. Îndepărtați grăsimea de pe supă și adăugați porumbul și fierbeți încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați pătlaginele, yuca și cartoful și gătiți încă 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
ManiocManioc
5
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Adăugați cilantro proaspăt tocat și serviți cu avocado, orez alb și ajul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Orez AlbOrez Alb
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista