Sancocho de Cola (supă columbiană cu coadă de bou)

Sancocho de Cola (supă columbiană cu coadă de bou)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sancocho de Cola (supă columbiană cu coadă de bou). Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.68 pe portie. O porție conține 1119 calorii, 82G de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de urechi porumb, pătlagine, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 557 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați SANCOCHO de pui columbian (SANCOCHO de GALLINAn O VALLUNO), Sancocho De Pescado (supă de pește columbiană), și Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cozile de bou într-o oală mare și acoperiți cu apă. Gatiti 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți vasul și clătiți cozile de bou cu apă.Întoarceți cozile de bou în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați aproximativ 12 căni de apă, sos Ali aproxos și sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic. Acoperiți și lăsați să fiarbă aproximativ o oră. Îndepărtați grăsimea de pe supă și adăugați porumbul și fierbeți încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați pătlaginele, yuca și cartoful și gătiți încă 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
ManiocManioc
5
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați cilantro proaspăt tocat și serviți cu avocado, orez alb și ajul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Orez AlbOrez Alb
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista