Sancocho de Cola (supă columbiană cu coadă de bou)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sancocho de Cola (supă columbiană cu coadă de bou). Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.68 pe portie. O porție conține 1119 calorii, 82G de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de urechi porumb, pătlagine, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 557 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați SANCOCHO de pui columbian (SANCOCHO de GALLINAn O VALLUNO), Sancocho De Pescado (supă de pește columbiană), și Sancocho de Cerdo (supă de porc columbiană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cozile de bou într-o oală mare și acoperiți cu apă. Gatiti 30 de minute.
Scurgeți vasul și clătiți cozile de bou cu apă.Întoarceți cozile de bou în oală.
Adăugați aproximativ 12 căni de apă, sos Ali aproxos și sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic. Acoperiți și lăsați să fiarbă aproximativ o oră. Îndepărtați grăsimea de pe supă și adăugați porumbul și fierbeți încă 1 oră.
Adăugați pătlaginele, yuca și cartoful și gătiți încă 35 de minute.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Adăugați cilantro proaspăt tocat și serviți cu avocado, orez alb și ajul.