San Diego Pui La Gratar

San Diego pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 225 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți jumătăți de piept de pui - bătute la 3/ness, coajă de tei, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt Brioșe Cu Căpșuni Din San Diego, Tacos de pește în stil San Diego, și Tacos De Pește În Stil San Diego.
Instrucțiuni
Amestecați coaja de portocală, sucul de portocale, coaja de lămâie, sucul de lămâie, coaja de tei, sucul de lămâie, coriandrul, fulgii de ardei roșu, uleiul de măsline și mierea împreună într-un vas puțin adânc.
Scoateți aproximativ 1/4 cană din amestec și lăsați-o deoparte pentru mai târziu.
Adăugați pieptul de pui la marinada rămasă, întorcându-vă pentru a acoperi ambele părți. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider, întorcându-se ocazional, 1 până la 4 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți pieptul de pui din marinată; aruncați marinada.
Ungând frecvent cu sosul rezervat, gătiți puiul pe grătarul preîncălzit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).