Samosas de cartofi și miel
Cartofi și samosas de miel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 59 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați umărul de miel, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Samosas De Miel, Lamb tikka samosas, și Samosas De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, încălziți lingura de ulei de măsline.
Adăugați mielul și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, 6 până la 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați mielul pe o farfurie.
Adăugați ceapa în tigaie împreună cu restul de 1/2 lingură de ulei și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Întoarceți mielul în tigaie, adăugați cartoful și gătiți până la sfârâit.
Adăugați pudra de curry, chimenul, coriandrul și cayenne și gătiți la foc mic, amestecând continuu, doar până se întunecă ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul și aduceți-l la foc mic, amestecând, pentru a răzui orice bucăți rumenite de jos. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mic până când carnea și cartoful sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Scoateți capacul și gătiți până când lichidul este absorbit. Se amestecă mazărea și se condimentează cu sare.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească complet.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți crustele de plăcintă, câte 1, la o grosime goală de 1/8 inch și tăiați un total de 40 de runde cu un tăietor rotund de biscuiți de 2 inci. Periați ușor rundele cu apă, acoperiți cu o linguriță redusă de umplutură și pliați în jumătate. Mare] marginile o furculiță.
Transferați samosele pe o foaie mare de copt .
Coaceți samosele timp de 35 până la 40 de minute sau până când crusta este aurie.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.