Sambuca smochine braconate cu Ricotta și nuci de pin
Sambuca smochine braconate cu Ricottan și nuci de pin este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 259 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de smochine mov coapte ferm, ulei de măsline, ricotta din lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine De Vin Roșu Cu Nuci De Pin Și Smochine, Smochine Prăjite Cu Oțet Balsamic Și Nuci De Pin, și Iaurt cu smochine proaspete, miere și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți nuci de pin, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Se fierbe Sambuca cu zahăr într-o cratiță (tigaia trebuie să fie suficient de mare pentru a ține smochinele în poziție verticală), amestecând până se dizolvă zahărul.
Tăiați o felie foarte subțire din partea de jos a fiecărei smochine și stați smochine în lichid în cratiță (smochinele nu vor fi acoperite de lichid).
Braconați smochinele la foc mic, acoperite, 5 minute. Se răcește ușor în lichid.
Condimentează ricotta cu sare și piper. Împărțiți smochinele în 4 farfurii alături de movile de ricotta și stropiți smochinele cu puțin lichid de braconaj, apoi presărați cu nuci de pin și serviți.