Sambuca smochine braconate cu Ricotta și nuci de pin
Sambuca smochine braconate cu Ricottan și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 259 calorii. Mergeți la magazin și ridicați smochine mov coapte, ulei de măsline, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sambuca smochine braconate cu Ricottan și nuci de pin, Pâine De Vin Roșu Cu Nuci De Pin Și Smochine, și Smochine Prăjite Cu Oțet Balsamic Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți nuci de pin, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Se fierbe Sambuca cu zahăr într-o cratiță (tigaia trebuie să fie suficient de mare pentru a ține smochinele în poziție verticală), amestecând până se dizolvă zahărul.
Tăiați o felie foarte subțire din partea de jos a fiecărei smochine și stați smochine în lichid în cratiță (smochinele nu vor fi acoperite de lichid).
Braconați smochinele la foc mic, acoperite, 5 minute. Se răcește ușor în lichid.
Condimentează ricotta cu sare și piper. Împărțiți smochinele în 4 farfurii alături de movile de ricotta și stropiți smochinele cu puțin lichid de braconaj, apoi presărați cu nuci de pin și serviți.