Sambuca Kisses
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Sambuca Kisses. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 14 cenți pe porție. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coaja de portocală, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sambucan De Homar Peste Fettuccini, Cafea Sambuca Shake-Uri, și Ciocolata Alba-Crema Sambuca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți oul și ricotta într-un castron și bateți împreună până se omogenizează.
Adăugați făina, praful de copt, sambuca, zahărul și coaja de portocală rasă. Bateți din nou amestecul pentru a face un aluat neted.
Se toarnă aproximativ 1 inch de ulei într-o tigaie și se încălzește până când o bucată mică de pâine sfârâie când o aruncați în tigaie și se rumenesc în aproximativ 40 de secunde (temperatura ar trebui să fie de aproximativ 350 de metri f). Și fii cu ochii pe tigaie tot timpul.
Ungeți o linguriță de măsură și aruncați ușor lingurițe rotunjite de aluat de ricotta în tigaie; aproximativ 4 la un moment dat este ușor de gestionat. Micile sărutări se vor umfla ușor și vor deveni aurii dedesubt, așa că întoarceți-le cu atenție cu un instrument la alegere, pentru a colora cealaltă parte. Aveți grijă ca uleiul să nu se încălzească prea mult: reduceți focul dacă se rumenesc prea repede.
Odată ce sunt aurii peste tot, ridicați-le cu o lingură perforată și așezați-le pe o farfurie tapetată cu 1 sau 2 foi de prosop de hârtie, pentru a scăpa de orice exces de ulei. Continuați să gătiți până când se consumă tot amestecul, apoi opriți focul sub ulei. Odată ce săruturile s-au răcit puțin, împingeți zahărul cofetarilor printr-o strecurătoare mică pentru a le prăfui gros.
Dacă nu le mâncați imediat, puneți sărutările pre-îndulcite și gătite pe un suport de sârmă peste o tavă de foi într-un cuptor de 300 km F și păstrați-le calde până la 1 oră. Dacă este înclinat, serviți cu o lovitură de sambuca sau un espresso.