Sambuca Kisses

Sambuca Kisses
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Sambuca Kisses. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 14 cenți pe porție. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coaja de portocală, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sambucan De Homar Peste Fettuccini, Cafea Sambuca Shake-Uri, și Ciocolata Alba-Crema Sambuca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți oul și ricotta într-un castron și bateți împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați făina, praful de copt, sambuca, zahărul și coaja de portocală rasă. Bateți din nou amestecul pentru a face un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se toarnă aproximativ 1 inch de ulei într-o tigaie și se încălzește până când o bucată mică de pâine sfârâie când o aruncați în tigaie și se rumenesc în aproximativ 40 de secunde (temperatura ar trebui să fie de aproximativ 350 de metri f). Și fii cu ochii pe tigaie tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Ungeți o linguriță de măsură și aruncați ușor lingurițe rotunjite de aluat de ricotta în tigaie; aproximativ 4 la un moment dat este ușor de gestionat. Micile sărutări se vor umfla ușor și vor deveni aurii dedesubt, așa că întoarceți-le cu atenție cu un instrument la alegere, pentru a colora cealaltă parte. Aveți grijă ca uleiul să nu se încălzească prea mult: reduceți focul dacă se rumenesc prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Odată ce sunt aurii peste tot, ridicați-le cu o lingură perforată și așezați-le pe o farfurie tapetată cu 1 sau 2 foi de prosop de hârtie, pentru a scăpa de orice exces de ulei. Continuați să gătiți până când se consumă tot amestecul, apoi opriți focul sub ulei. Odată ce săruturile s-au răcit puțin, împingeți zahărul cofetarilor printr-o strecurătoare mică pentru a le prăfui gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Dacă nu le mâncați imediat, puneți sărutările pre-îndulcite și gătite pe un suport de sârmă peste o tavă de foi într-un cuptor de 300 km F și păstrați-le calde până la 1 oră. Dacă este înclinat, serviți cu o lovitură de sambuca sau un espresso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ShotShot
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista