Saltimbocca de pui

Saltimbocca de pui
Saltimboccan de pui este o rețetă primară și fără gluten, cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 234 de calorii . Pentru 1,75 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Un amestec de sare și piper, spanac, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 88% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Saltimbocca Di Manzo , Saltimbocca la grătar delicioasă și Crockpot Caju Chicken .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneți cotleturile de pui plat pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
3
Stropiți puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
4
Așezați 1 felie de prosciutto deasupra fiecărei cotlet de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
ProsciuttoProsciutto
5
Stoarce spanacul congelat pentru a elimina excesul de apă. Asezonați spanacul cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați spanacul cu 1 lingură de ulei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Spanac CongelatSpanac Congelat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Aranjați un strat uniform și subțire de spanac deasupra feliilor de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Presărați parmezanul uniform peste fiecare. Începând de la capătul conic scurt, rulați fiecare cotlet de pui ca pentru un rulou de jeleu. Asigurați cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați puiul și gătiți până când devine auriu, aproximativ 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
10
Adăugați bulionul de pui și sucul de lămâie și răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaii cu o lingură de lemn. Aduceți lichidul la fierbere. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Transferați puiul pe un platou. Fierbeți lichidul de gătit la foc mare până când se reduce la aproximativ 2/3 de cană, aproximativ 5 minute. Asezonați lichidul de gătit cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
12
Scoateți scobitorii de pe pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
13
Stropiți lichidul de gătit redus peste pui și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista