Saltimbocca de pui
Saltimboccan de pui este o rețetă primară și fără gluten, cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 234 de calorii . Pentru 1,75 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Un amestec de sare și piper, spanac, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 88% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Saltimbocca Di Manzo , Saltimbocca la grătar delicioasă și Crockpot Caju Chicken .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți cotleturile de pui plat pe suprafața de lucru.
Stropiți puiul cu sare și piper.
Așezați 1 felie de prosciutto deasupra fiecărei cotlet de pui.
Stoarce spanacul congelat pentru a elimina excesul de apă. Asezonați spanacul cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați spanacul cu 1 lingură de ulei pentru a acoperi.
Aranjați un strat uniform și subțire de spanac deasupra feliilor de prosciutto.
Presărați parmezanul uniform peste fiecare. Începând de la capătul conic scurt, rulați fiecare cotlet de pui ca pentru un rulou de jeleu. Asigurați cu o scobitoare.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare mare la foc mare.
Adăugați puiul și gătiți până când devine auriu, aproximativ 2 minute pe parte.
Adăugați bulionul de pui și sucul de lămâie și răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaii cu o lingură de lemn. Aduceți lichidul la fierbere. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 8 până la 10 minute.
Transferați puiul pe un platou. Fierbeți lichidul de gătit la foc mare până când se reduce la aproximativ 2/3 de cană, aproximativ 5 minute. Asezonați lichidul de gătit cu sare și piper, după gust.
Scoateți scobitorii de pe pui.
Stropiți lichidul de gătit redus peste pui și serviți imediat.