Saltimbocca De Pui
O porție conține 31 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cap la magazin și ridica ou, făină, italiană* cinci amestec de brânză, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Saltimbocca De Pui, Saltimbocca De Pui, și Saltimbocca De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pui de pui la 1/4-inch grosime. Se acoperă cu prosciutto și salvie; se presară uniform cu brânză.
Rulați bine, începând de la 1 capăt scurt al fiecăruia.
Se amestecă firimiturile de pâine, 2 lingurițe. dressing și usturoi în castron mediu.
Așezați făina și oul în boluri separate. Înveliți fiecare rulou de pui cu amestec de făină, ou și pesmet; așezați într-un vas de copt de 12x8 inci.
Stropiți cu pansamentul rămas.
Coaceți 32 până la 35 min. sau până când puiul este gata (165F).