Saltimbocca De Pui
Saltimbocca de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, prosciutto, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Saltimbocca De Pui, Saltimbocca De Pui, și Saltimbocca De Pui.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Combinați condimentul de pui, sarea și piperul; presărați pe ambele părți ale puiului.
Presărați salvie uniform pe partea inferioară a fiecărei jumătăți de sân; acoperiți fiecare cu 1 felie de prosciutto.
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragați cu grijă puiul în făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Aranjați puiul, cu prosciutto în sus, în tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți cu grijă și gătiți timp de 3 minute sau până când ați terminat.
Adăugați vin și bulion în tigaie; se fierbe 5 minute sau până se reduce la aproximativ 1/4 cană.