Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Salsa Verde de pui la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână sare, jalape Chile, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui la gratar cu Salsa Verde, Salată de pui la grătar Texmex în sos cremos de salsa verde cu Avocado, și Creveți la grătar cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul și ceapa; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand continuu, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Îndepărtați cojile din tomatilllos; clătiți bine tomatilllos.
4
Tăiați în jurul zonei tulpinii fiecăruia pentru a îndepărta miezul; tăiați tomatillos în sferturi. În robotul de bucătărie mare, puneți usturoiul și ceapa, tomatillos, jalapeo chile, coriandru, zahăr și 1/2 linguriță de sare. Capac; procesați aproximativ 15 secunde sau până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Ardei Iute
Ceapă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Se toarnă 1 cană de amestec de tomatillo într-un castron mic de servire; acoperiți și refrigerați pentru a servi ca salsa. Pentru a face marinada, adăugați restul de 1/2 linguriță de sare și chimenul la amestecul rămas în robotul de bucătărie. Capac; proces 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Marinada
Chimen
Dientes De Ajo
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
6
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt din sticlă. Puneți marinada peste pui; întindeți marinada peste pui pentru a acoperi uniform. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 8 ore, întorcând puiul cel puțin o dată în timp ce marinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Marinada
Pui întreg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Folie De Plastic
7
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu atenție ulei suplimentar pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Puneți puiul pe grătar la foc mediu; aruncați marinada. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Serviți fiecare piept de pui cu aproximativ 2 linguri de salsa.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.