Salsa Verde De Pui La Grătar

Salsa Verde De Pui La Grătar
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Salsa Verde de pui la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână sare, jalape Chile, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui la gratar cu Salsa Verde, Salată de pui la grătar Texmex în sos cremos de salsa verde cu Avocado, și Creveți la grătar cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și ceapa; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand continuu, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Îndepărtați cojile din tomatilllos; clătiți bine tomatilllos.
4
Tăiați în jurul zonei tulpinii fiecăruia pentru a îndepărta miezul; tăiați tomatillos în sferturi. În robotul de bucătărie mare, puneți usturoiul și ceapa, tomatillos, jalapeo chile, coriandru, zahăr și 1/2 linguriță de sare. Capac; procesați aproximativ 15 secunde sau până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Se toarnă 1 cană de amestec de tomatillo într-un castron mic de servire; acoperiți și refrigerați pentru a servi ca salsa. Pentru a face marinada, adăugați restul de 1/2 linguriță de sare și chimenul la amestecul rămas în robotul de bucătărie. Capac; proces 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
MarinadaMarinada
ChimenChimen
Dientes De AjoDientes De Ajo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
6
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt din sticlă. Puneți marinada peste pui; întindeți marinada peste pui pentru a acoperi uniform. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 8 ore, întorcând puiul cel puțin o dată în timp ce marinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu atenție ulei suplimentar pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Puneți puiul pe grătar la foc mediu; aruncați marinada. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Serviți fiecare piept de pui cu aproximativ 2 linguri de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista