Salsa Verde De Pui La Grătar

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Salsa Verde de pui la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână sare, jalape Chile, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui la gratar cu Salsa Verde, Salată de pui la grătar Texmex în sos cremos de salsa verde cu Avocado, și Creveți la grătar cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați usturoiul și ceapa; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand continuu, pana cand ceapa este frageda.
Îndepărtați cojile din tomatilllos; clătiți bine tomatilllos.
Tăiați în jurul zonei tulpinii fiecăruia pentru a îndepărta miezul; tăiați tomatillos în sferturi. În robotul de bucătărie mare, puneți usturoiul și ceapa, tomatillos, jalapeo chile, coriandru, zahăr și 1/2 linguriță de sare. Capac; procesați aproximativ 15 secunde sau până aproape neted.
Se toarnă 1 cană de amestec de tomatillo într-un castron mic de servire; acoperiți și refrigerați pentru a servi ca salsa. Pentru a face marinada, adăugați restul de 1/2 linguriță de sare și chimenul la amestecul rămas în robotul de bucătărie. Capac; proces 10 secunde.
Așezați pieptul de pui într-un vas de copt din sticlă. Puneți marinada peste pui; întindeți marinada peste pui pentru a acoperi uniform. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 8 ore, întorcând puiul cel puțin o dată în timp ce marinați.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu atenție ulei suplimentar pe grătar.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu; aruncați marinada. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170F).
Serviți fiecare piept de pui cu aproximativ 2 linguri de salsa.