Salsa Verde-Chile

Salsa Verde-Chile
Green-Chile Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 23 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, coriandru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Salsa Chile Verde Fermentată, și Chuy ' s Hatch Verde Chile Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista