Salsa proaspătă de fasole neagră a lui Jeff

Jeff ' s Fresh Black Bean Salsan este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, roșii, ceapă vidaliană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salsa de roșii proaspete și fasole neagră, Crochete de fasole neagră cu Salsa proaspătă, și Salsa proaspătă de porumb și fasole neagră.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ceapa tăiată cubulețe, sucul de 2 limes și sarea kosher.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 până la 20 de minute (aceasta va înmuia mușcătura cepei).
Într-o oală mare, cu o inserție de abur, adăugați aproximativ 2 centimetri de apă.
Adăugați porumbul și aburul până când tocmai ați fiert, aproximativ 5 până la 8 minute. Apoi șocați porumbul în apă rece până se răcește la atingere. Cu un cuțit de decojit, radeți cu grijă nibletele pe o placă de tăiere. O modalitate bună de a face acest lucru este să tăiați aproximativ 1/2 inci din capătul știuletului de porumb. Țineți știuletul în poziție verticală cu capătul plat de pe placă și radeți-l cu vârful cuțitului îndreptat în jos la ora 4. Nu tăiați în știulete. Tweeze și alege prin sâmburi cu degetele, trăgând fire capricioase de mătase de porumb. În timp ce nimic nu bate porumbul proaspăt pentru această rețetă (și acest lucru este mult mai ușor decât pare), o secundă apropiată este un porumb congelat de bună calitate. NU FOLOSIȚI NICIODATĂ PORUMB CONSERVAT!
Turnați roșiile într-o strecurătoare peste chiuvetă și, cu mâinile, stoarceți lichidul fără a le stoarce prea mult. Tăiați ușor roșiile în bucăți de 1/2 inci.
Aruncați porumbul, roșiile, fasolea neagră, ardeiul verde, cilantro, chimenul și habanero în castron cu ceapa marinată. Gustați și adăugați mai mult suc de lămâie, sare, chimen, ardei iute sau chiar mai mult cilantro, dacă este necesar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.