Salsa Picante

Salsa Picante
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Salsa Picante ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 1,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chiftele de fasole roșie cu sos picant (Polpette di Fagioli Rossi în Salsa Picante), Picant Creveți Dip, și Plăcintă Cu Omletă Picante.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron; amestecând bine. Acoperiți și răciți 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista