Salsa de pepene verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru, ceapă, pepene verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Încercați Salsa Pepene Verde, Salsa Pepene Verde, și Salsa Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați pepenele verde, ananasul și ceapa împreună cu coriandrul, sucul de portocale și sosul fierbinte într-un castron. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pepene Verde
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Felii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.