Salsa Ouă Pocate & Crupe
Salsa ouă Pocate & crupe ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.33 pe portie. O porție conține 360 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. 221 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ardei iute, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salsa ouă Pocate și crupe, Ouă încețoșate cu creveți și crupe, și Rețetă Ouă Poșate Cu Crupe Și Roșii pentru rețete similare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.