Salsa La Grătar Se Topește
Rețeta se topește Salsa la grătar este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 73 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză big pepper jack, chimen măcinat, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brie Crab tort covrig Slider se topește cu căpșuni ananas Salsa, Se Topește Tonul La Grătar, și Patty La Grătar Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Combinați primele 6 ingrediente.
Acoperiți jumătate din grătarul grătarului cu o foaie de folie rezistentă. Felii de pâine la grătar pe partea neacoperită 30 sec. la 1 min. sau până când fundul devine maro auriu. Întoarceți feliile de pâine și așezați-le pe grătarul acoperit cu folie. Se acoperă cu brânză, apoi amestec de roșii.
Grătar 3 până la 4 min. sau până când brânza este topită și amestecul de roșii este încălzit.