Salsa Kiwi

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., Salsa Kiwi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 6 porții cu 74 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalap murat, semințe de rodie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 402 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sunny & Fierbinte! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), Salsa Kiwi, și Halibut cu Salsa Kiwi.
Instrucțiuni
Așezați kiwi, semințele de rodie, avocado, ceapa verde și uleiul de măsline într-un castron de dimensiuni medii.
Începând cu doar o linguriță de jalapeincurbo tocat, pliați ușor și adăugați mai mult la nivelul dorit de căldură.
Se adaugă sare și piper după gust.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Salsa. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.