Salsa Inspirată De Papalote
Salsan inspirat de Papalote este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 72 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scallions, roșii Rome, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salsa Inspirată Din Vermont, Chipotle Grill Inspirat Tomatillo-Salsa De Chili Verde, și Mix De Trasee Inspirat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu, apoi așezați roșiile cu pielea în sus pe foaia de copt. Fierbeți roșiile până când pielea este ușor carbonizată.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte. Reglați temperatura cuptorului la 350 F.
Așezați roșiile prăjite într-o tigaie mare din oțel inoxidabil la foc mare.
Adăugați chiles de arbol, ardei pasilla, sare, zahăr și apă și amestecați pentru a combina. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând des, până când amestecul s-a redus ușor și s-a îngroșat, aproximativ 20 de minute.Între timp, prăjiți semințele de dovleac pe o foaie de copt până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Adăugați oțetul în amestecul de roșii și gătiți timp de 1 minut.
Așezați amestecul într-un blender, adăugați semințele de dovleac prăjite și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă salsa într-un recipient și se amestecă scallions și cilantro. Se dă la frigider până se răcește înainte de servire, aproximativ 3 ore.