Salsa De Roșii Prăjite
Rețeta prăjită Salsa de roșii ar putea satisface pofta mexicană în jurul valorii de 20 minute. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de coriandru, roșii Rome, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Salsa De Roșii Prăjite (Salsan Asada), și Filet De Vită Prăjit Cu Salsa De Roșii Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în treimea superioară a cuptorului.
Așezați jumătățile de roșii cu pielea în sus pe o foaie de copt. Împrăștiați ceapa, usturoiul și serrano în jurul roșiilor. Se fierbe până când cojile de roșii încep să se înnegrească și se blisterează, aproximativ 7 minute.
Transferați legumele într-un blender, adăugați sarea măsurată și amestecați într-un pur și neted.
Se transferă într-un vas mediu rezistent la căldură și se lasă să se răcească la temperatura camerei.Se amestecă coriandrul și sucul de lămâie, se gustă și se condimentează cu mai multă sare și suc de lămâie, după cum este necesar. A se păstra în frigider într-un recipient cu o etanșăcapacul de fixare timp de până la 4 zile.