Salsa de roșii fără ceapă
Salsa de roșii fără ceapă este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție conține 56 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, roșii, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 85%. Rețete similare includ Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Carne de porc crocantă cu Salsan de Avocado și Salsa de roșii, și Salsa De Roșii Prăjite (Salsan Asada).
Instrucțiuni
Așezați ardeiul poblano și căței de usturoi pe o foaie de copt medie. Întorcând ardeiul frecvent, fierbeți la distanța maximă de la foc până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Într-un robot de bucătărie, puneți piper prăjit, usturoi prăjit, roșii, coriandru, chimen, pudră de chili și suc de lămâie. Procesați folosind setarea pulsului până când se obține o textură uniformă. Se răcește până la servire.