Salsa de roșii coapte cu avocado zdrobit și chipsuri

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Salsa de roșii coapte cu avocado zdrobit și cartofi prăjiți. Această rețetă are 8 porții și costă 97 de cenți per porție. O porție conține 238 de calorii , 9 g de proteine și 6 g de grăsimi . O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Este oferită de Foodnetwork. Dacă ai la îndemână tortilla de porumb, tortilla de porumb, ulei de porumb și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană . Cu un scor spoonacular de 87% , acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Lassi dulce cu avocado - Cum se prepară Lassi cu avocado - Avocado indian , Salsa de fructe și chipsuri de scorțișoară și Salsa de ardei roșu copt și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Prăjiți roșiile la grătar până se rumenesc.
Luați de pe foc și puneți-l într-un bol mic până se răcește suficient cât să se întărească. Curățați de coajă și păstrați.
Adăugați ardeii uscați într-o tigaie pe grătar și gătiți-i timp de 30 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte pentru a scoate aroma în evidență. Nu îi ardeți.
Într-un blender, adăugați roșiile, toți ardeii, coriandrul, usturoiul, lime-ul, ceapa și sarea, după gust. Mixați până obțineți o compoziție aproape omogenă.
Tăiați tortilla în triunghiuri și ungeți-le cu ulei vegetal.
Adăugați într-o tigaie perforată pe grătar. Gătiți câteva minute pe fiecare parte, până când capătă o culoare aurie deschisă și sunt crocante. Nu le ardeți.
Scoateți într-un bol de servire și condimentați cu sare, chimen și puțină limetă.
Taie avocado-ul în jumătate, îl sâmburiește, îl curăță de coajă și îl feliază.
Adăugați într-un bol, stropiți cu zeamă de lime și condimentați cu sare, după gust. Pasați grosier.
Serviți chipsurile într-un bol mare, amestecate cu salsa și avocado.
Această rețetă a fost furnizată de un spectator, care s-ar putea să nu fie bucătar profesionist. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face declarații cu privire la rezultate.