Salsa de porumb și Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan de porumb și Avocado. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 118 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, chipsuri de tortilla veggie prăjită de grădină, sos original de ardei cayenne frank și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa de porumb și Avocado, Salsa De Porumb Avocado, și Avocado-Salsa De Porumb.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați porumb, roșii, ceapă verde și cilantro. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, uleiul, sarea de usturoi și sosul de piper cu biciul până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de porumb. Se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă ușor avocado.
Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.