Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan de porumb și Avocado. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 118 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, chipsuri de tortilla veggie prăjită de grădină, sos original de ardei cayenne frank și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa de porumb și Avocado, Salsa De Porumb Avocado, și Avocado-Salsa De Porumb.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, amestecați porumb, roșii, ceapă verde și cilantro. Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, uleiul, sarea de usturoi și sosul de piper cu biciul până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de porumb. Se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă ușor avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.