Salsa De Porumb La Grătar

Salsa De Porumb La Grătar
Rețeta Salsan de porumb la grătar este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute anaheim, sare kosher, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.Îndepărtați porumbul și îndepărtați mătasea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți feliile de porumb și ceapă cu ulei.Grill porumb și ceapă (având grijă să păstreze runde intacte)4 la 6 inci de la căldură medie-fierbinte 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți ceapa de pe grătar când sunt carbonizate puțin, dar încă crocante; pus deoparte. Întoarceți porumbul. Acoperiți grătarul cu aproximativ 15 minute mai mult, rotind des, până când este fraged și carbonizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți porumbul de pe grătar; se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Tăiați porumbul din urechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
7
Se taie ceapa în zaruri de centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
8
Se amestecă porumbul, ceapa și ingredientele rămase. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute și până peste noapte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PorumbPorumb

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. DeLoach Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista