Salsa De Porumb La Grătar

Rețeta Salsan de porumb la grătar este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute anaheim, sare kosher, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați grătarul cu ulei vegetal.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.Îndepărtați porumbul și îndepărtați mătasea.
Ungeți feliile de porumb și ceapă cu ulei.Grill porumb și ceapă (având grijă să păstreze runde intacte)4 la 6 inci de la căldură medie-fierbinte 3 minute.
Scoateți ceapa de pe grătar când sunt carbonizate puțin, dar încă crocante; pus deoparte. Întoarceți porumbul. Acoperiți grătarul cu aproximativ 15 minute mai mult, rotind des, până când este fraged și carbonizat.
Scoateți porumbul de pe grătar; se răcește 20 de minute.
Tăiați porumbul din urechi.
Se taie ceapa în zaruri de centimetru.
Se amestecă porumbul, ceapa și ingredientele rămase. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute și până peste noapte înainte de servire.