Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan de porumb. Această rețetă fără gluten și vegană servește 12 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 275 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ardei jalapeno, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Salsa De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Se amestecă porumbul, ardeii iute, măslinele, ceapa, roșiile, jalapenos, oțetul, uleiul și sarea într-un bol mediu și se răcește la frigider cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, adăugați cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat