Salsa De Piersici, Jicama Și Roșii

Salsa De Piersici, Jicama Și Roșii
Rețeta de piersici, jicama și salsa de roșii ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 11 minute. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 283 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de coriandru, boia de ardei, piersici coapte ferme și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa de roșii verzi și piersici, Friptură de flanc la grătar marinată cu bere cu Salsa de piersici și roșii, și Jicama-Salsa De Mango.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții1
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista