Salsa De Piersici

Salsa De Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan de piersici. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 148 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.63 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ardei jalapeno, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salsa De Piersici, Salsa De Piersici, și Salsa De Piersici.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista