Salsa De Pepene Verde Cu Mentă De Căpșuni

Salsa De Pepene Verde Cu Mentă De Căpșuni
Căpșuni menta pepene verde Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 29 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 133 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, ardei iute jalape, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pepene verde-arbust de menta cu pepene verde, Salată De Pepene Verde Cu Mentă, și Sorbet De Mentă Pepene Verde.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați ușor pepene verde, căpșuni, ceapă, mentă, chili și var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Pepene VerdePepene Verde
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați zahăr, dacă doriți, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Lăsați salsa să stea aproximativ 1 oră, permițând aromelor să se amestece înainte de servire. A se păstra răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista