Salsa De Fructe Beat
Salsa de fructe beat necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 56 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 326 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mango, ardei jalapeno, kiwi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salsa Borracha (Salsa Beat), Salsa Borracha (Salsa Beat), și Carne de porc beată cu salsa de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună mango, căpșuni, kiwi, jalapeno, mentă și rom într-un bol de sticlă. La frigider timp de 1 până la 3 ore, amestecând o dată sau de două ori.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.