Salsa De Fenicul Prăjită
Reteta prăjită Salsan fenicul este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 36 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Halibut prăjit cu Salsa de fenicul de Grapefruit, Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Tăiați partea superioară a capului de usturoi; înfășurați în folie.
Așezați usturoiul și feniculul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ungeți feniculul cu ulei; se presară sare și piper.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Se taie fenicul.
Combinați fenicul, usturoiul, coaja, sucul și rozmarinul într-un castron.
Se servește cald sau răcit.