Rețeta Salsan de fasole neagră-Mango este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, portocală și ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de fasole neagră și Mango, Salsa De Fasole Neagră Mango, și Salsa De Fasole Neagră Și Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați fasole, mango, roșii, ardei gras, ceapă, jalapeo, coriandru, usturoi, suc de lămâie și oțet.
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.