Salsa De Fasole Neagră Groasă
Chunky Negru Salsa de fasole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 160 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. Un amestec de roșii, fasole, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salsa De Fasole Neagră Groasă, Supă De Fasole Neagră Groasă, și Pui Cajun și salsa de fasole groasă.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Se servește cu chipsuri de tortilla coapte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.