Salsan de fasole neagră este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 254 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudra de chili goya, goya salsa pico De gallo, fasole goya și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Fasole Neagră Și Salsa De Mazăre Cu Ochi Negri, Salsa De Fasole Neagră, și Salsa De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Folosind lingura mare, amestecați ușor pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește cu chipsuri de tortilla. Sau, acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Santa Margherita Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.